XOLCHAYON SAROYI QO‘RIQLANISHGA MUHTOJ - Isomiddinov, Sanjarbek Axtamovich; Kamolov, Saidnumon Abdumannonzoda (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Xolchayon saroyi va majmuasi yodgorligining o‘rganilishi, uning arxeologik topilmalari, tuzilishi, tarixiy va bugungi kundagi ahamiyati hamda holati haqida keng yoritib berilgan