MILLATLARARO TOTUVLIK VA BAG‘RIKENGLIKNI TA’MINLASHDA “O‘ZBEKISTON MODELI” - Isomiddinov , Sanjarbek Axtamovich; Baxtiyorov , Davronbek Zayniddin o‘g‘li; Mansurova, Muborak Adhamjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada millatlararo totuvlik va bag‘rikenglik tushunchasi haqida, uni ta’minlashda O‘zbekistonning amalga oshirayotgan islohotlari, “O‘zbekiston modeli”, bugungi kundagi holati, dolzabrlik sabablari hamda mavzuni o‘rganishdan kelib chiqib natija va xulosalar bayon qilingan, shuningdek, millatlararo totuvlik va bag‘rikenglikni ta’minlashga doir bir qator takliflar berilgan.