ONA TILI MASHG‘ULOTLARIDA GRAFIK ORGANAYZERLARDAN FOYDALANISH - Xoldorova, Shohista (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada grafik organayzerlar va ulardan ona tili mashg‘ulotlarida samarali foydalanish bo‘yicha nazariya va tavsiyalar berib o‘tilgan.