АҲОЛИГА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАЛАРИ ГЕОГРАФИЯСИДА ЯРАТИЛГАН НАЗАРИЯЛАР ТАҲЛИЛИ - Узакбаев, К.К. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Бу илмий мақолада аҳолига хизмат кўрсатиш соҳалари географиясида яратилган назариялар, уларнинг ўрганилиш тарихи, таҳлили ҳақида сўз боради.