O‘SMIRLARDAGI MUOMALA MADANIYATINING OILAVIY MUNOSABATLARDAGI O‘RNI - Choriyeva , Sarvinoz Abdirashidovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘smirlardagi muomala madaniyatini oilaviy munosabatlarda shakllanishi va ota-onalarning muomala madaniyatidagi o‘rni, farzandlarda nutq madaniyati emotsional holatlarni bayon qilgan.