KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI VA SAN’ATNING O‘ZARO BOG‘LIQLIGI - Yuldasheva , Gulbahor; Yigitaliyev , Jasurbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolda o‘qituvchi va talabalarning kompyuter va san’atning o‘zaro bog‘liqligi hozirgi kunda texnologiyani shiddat bilan rivojlanishi va innovatsion texnologiya va metodlardan foydalanish natijasida tasviriy san’atni o‘qitish mobaynida erishiladigan samaradorlik haqidagi fikr-mulohazalar o‘z aksini topadi.