CHET EL AVTOMOBIL YO‘LLARINI QURISH USULLARINI TAHLIL QILISH - G‘ulomov , Umid Bahodir o‘g‘li; Ramazon Juma o‘g‘li , Qulmamatov (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada chet el avtomobil yo‘llarini qurish texnologiyasi o‘rganib chiqildi, xorijiy tajribaalardan foydalanib yo‘llarni sifatini oshirish maqsad qilib olingan