НЕМИС ТИЛИДА ИНТЕЛЛЕКТУАЛ САЛОҲИЯТНИ АНГЛАТУВЧИ ФРАЗЕОЛОГИЗМЛАР ҲУСУСИЯТЛАРИ - Эргашева, Г.С.; Санақулов , З.И. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада интеллектуал салоҳиятнинг моҳияти, немис тилида интеллектуал салоҳиятни англатувчи фразеологизмларнинг семантик ҳусусияти таҳлил қилинади.