YO‘L XO‘JALIGINI BOSHQARISHNI TIZIMINI YANADA TAKOMILLASHTIRISH CHORA TABIRLARI - Odinayev , Rustam Qurbonaliyevich; Yusupjonov , Muhriddin Odiljon o‘g‘li; Aliqulova , Madina Ural qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yo‘l qurish ishlarining sifati ko‘rib chiqildi, yo‘l xo‘jaligini yanada takomillashtirishda muhim masalalarni tahlil qilish maqsad qilib olindi.