BITTA MAVZUNI TURLI METODLARDA O‘RGANISH (6-SINF ADABIYOT FANI DARSLIGI ASOSIDA) - Hamroyeva , Nozigul G‘ayratovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola barcha umumta’lim maktablari o‘qituvchilari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda yangi nashrda chop etilgan 6-sinf adabiyot darslidagi Abdulla Qahhorning “O‘g‘ri” hikoyasi mavzusi 7 xil usulda tushuntirib berilgan. Bu metodlar asosida tashkillashtirilgan darslar o‘z maqsadiga erishadi.