BOSHLANG‘ICH TA’LIM O‘QUVCHILARIDA TINGLAB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI AUDIO-LINGUAL METOD ORQALI SHAKILLANTIRISH - Razakova, Nargiza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada boshlang‘ich ta’limda asosiy vazifalaridan biri bo‘lgan tinglab tushunish ko‘nikmalarini shakillantirishda audio-lingual metodni qo‘llash usullari va samaralari natijalari ko‘rib chiqilgan.