INTEGRAL VA UNING TATBIQLARINI O‘RGATISH METODIKASI - Xurramov , Zuhriddin Odilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada aniqmas integralni hisoblashni o‘rgatish masala qo‘yilgan. Bunda dastlab, funksiyaning boshlang‘ich funksiyasi, aniqmas integral ta’rifi, aniqmas integralning xossalari va aniqmas integralning hisoblashga doir misollar yechishga doir ko‘rsatmalar berilgan.