BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHDA ULARNING KASBIY MOBILLIGINI SHAKLLANTIRISH KOMPONЕNTLARI - Turabov, A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida bo‘lajak mutaxassislarni tayyorlashning alohida uslubiy yondashuvi sifatida talabalarda kasbiy mobillikni shakllantirish komponеntlari taklif etilgan.