TA’LIM TIZIMIDA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISH. MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - Bekpulatov , Xabibulla Baxridinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada “Sun’iy intellekt” tushunchasi, shuningdek, uning asosiy xususiyatlari muhokama qilinadi. Ta’lim tizimida sun’iy intellekt texnologiyalarini joriy etish xususiyatlari va misollari keltirilgan. Sun’iy intellektni zamonaviy ta’lim sohasida qo‘llash muammolari va istiqbollari sanab o‘tilgan. Sun’iy intellektning ta’lim jarayonlaridagi o‘zgarishlarga ta’sir qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.