ERNEST XEMINGUEYNING “CHOL VA DENGIZ” ROMANIDA INSONIY TUYGʻULAR TALQINI - Abdurahmonova, Gulira’no Gʻaybidin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada roman toʻgʻrisida shoir va yozuvchilarning fikrlari,asardagi bosh gʻoyalar, fikrlar va ramzlarning ochib berilishi,asar boʻyicha qoʻshimcha va takliflar bayon etiladi.