TA’LIM JARAYONIDA SHAXSNI TARBIYALASH IMKONIYATLARI - Mamanazarov, Solijon Sherzodbek o‘g‘li; Muxammadiyev, Jamshid Ilxom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida shaxsni tarbiyalash imkoniyatlari xaqida so‘z yuritiladi. Shaxsni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyani uzviy ravishda olib borish atroflicha taxlil etib o‘rganiladi. Ta’lim muassasalarining yosh avlod tarbiyasida qanchalik muhim o‘rin egallashi haqida ham to‘xtalib o‘tiladi.