YOSHLAR MAʼNAVIY-AXLOQIY QIYOFASI SHAKLLANISHINING IJTIMOIY-TARIXIY ASOSLARI - Vaxobov , Ulug‘bek Bahodir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ma’naviy qiyofa, uni shakllantirish asoslari hamda ma’naviy-axloqiy qiyofa bo‘yicha fikr bildirgan shaxslar, shuningdek, yoshlarning ma’naviy fazilatlari shakllanishida oila, mahalla, ta’lim muassasalari, jamoatchilik o‘rni haqida ham fikrlar keltirilgan.