BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING O‘QUVCHILARDA DASTLABKI KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Totliyev , O‘.X (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini darslarda aqliy yuklamasini oshishi tufayli o‘rganilayotgan mavzuga bo‘lgan qiziqishini va dars davomida ularning faoliyatini qanday qo‘llab-quvvatlash kerakligi haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi darsni qiziqarli va rangbarang, eng muhimi, o‘quvchilarning o‘rganilayotgan mavzuga bo‘lgan qiziqishlarini uyg‘otadigan yo‘llar haqida ham atroflicha fikr yuritiladi.