UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDAGI SHAXS MA’NAVIYATINING SHAKLLANGANLIK DARAJASI - Mamanazarov , Solijon Sherzodbek o‘g‘li; Muxammadiyev , Jamshid Ilhom o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimidagi shaxs ma’naviyatining shakllanganlik darajasi xaqida so‘z yuritiladi. Uzluksiz ta’lim konsepsiyaning o‘ziga xos xususiyati haqida ham malumot beriladi va tahlil qilinadi.