BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA ILMIY-TEXNIK IJODKORLIK FAOLIYATINING AHAMIYATI - Turabov, A (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yuqori sifatli mutaxassislar tayyorlashning asosiy omillaridan biri sifatida talabalarda kasbiy kompetensiyalarni ilmiy-texnik ijodkorlik faoliyati orqali rivojlantirishning ilmiy, uslubiy va amaliy asoslari haqida muhim ma’lumotlar keltirilgan.