BOLALARDA NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Erkayeva , Yulduz Bekmurodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchi-yoshlarda nutq madaniyatini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillar haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, o‘quvchi-yoshlarda nutq madaniyatini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillarning ahamiyati va zaruriyati, mazmuni va mohiyati hamda o‘ziga xos xususiyatlari o‘z aksini topgan.