IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR MA’NAVIYATIGA TA’SIRI - Boymurzayev , Isomiddin Azizbek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning ijobiy va salbiy tomonlari, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar tarbiyasiga ta’siri hamda tarmoqlardagi kamchiliklar va ushbu kamchiliklarni qanday usullar bilan bartaraf etish mumkinligiga bag‘ishlangan. Bundan tashqari yoshlarni internetdagi turli xil xurujlarga nisbatan immunitetni qanday shakllantirish mumkinligi haqida so‘z borgan.