MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Saparova , Gulzada Alauatdin qızı (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarni ijtimoiy-hissiy rivojlantirish hozirgi kundagi muhim pedagogik-psixologik muammolardan biri sanaladi. Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maxsus metodika asosida ijtimoiy-hissiy rivojlantirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan tadqiqotning dastlabki natija va xulosalari keltirilgan.