TUB MODUL BO‘YICHA INDEKSLAR MAVZUSINI O‘RGANISHDA BO‘LAJAK MATEMATIKA O‘QITUVCHILARINING MATEMATIKAVIY KOMPETENTLIKLARINI RIVOJLANTIRISH - Jumayeva , Nilufar Farmonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak matematika o‘qituvchilarining matematikaviy kompetentliklarini rivojlantirish asosida tub modul bo‘yicha indekslar mavzusini o‘rganish usullari haqida gap boradi.