INSON ONGIGA OID AYRIM TUSHUNCHALARNING PSIXOLOGIK JIHATLARI SHARHI - Anorboyev , Hayitboy Eshboy o‘g‘li; Erkaboyeva, O‘lmasoy Kubay qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada inson ongining mohiyatiga doir ayrim ilmiy qarashlar hamda psixoanalitik vositalar muhokama etiladi.