ЭКОЛОГИЯ ТАРАЎЫНДАҒИ ЖЫНАЯТЛАР - Koжамуратова Айгуль Кутлымурат кызы (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Республикамызда мәмлекет ғәрезсизлиги дағаза етилгеннен соң, әмелге асырылып атырған економикалық, социал ҳәм материаллық мунәсебетлерди түптен реформалаў, оларды жетилистириў процеси тек ғана өтиў дәуирдиң қыйыншылықлары менен емес, бәлким жүдә қурамалы ҳәм бир-бирине кери болған хадийселер менен де аңлатылады.