TARAQQIYOT STRATEGIYASI YANGI O‘ZBEKISTONDA DAVLAT VA JAMIYAT HAYOTIDAGI BARCHA ISLOHOTLAR ASOSI - Nigmanova, N.B; Qozoqboyev , Dilshodbek Erkinjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonning Taraqqiyot strategiyasida davlat va jamiyat hayotining barcha sohalarini tubdan isloh etishga qaratilgan yo‘nalish, g‘oya va maqsadlar tahlil qilingan.Taraqqiyot strategiyasida shaxs, inson qadri yuqori o‘ringa qo‘yilganligi hamda “inson-jamiyat-davlat” boshqaruvini tashil etish bosh maqsadga aylanganligi misollar asosida ochib berilgan.