TARAQQIYOT STRATEGIYASI DOIRASIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHGA QARATILGAN VAZIFALAR - Nigmanova, N.B; Jo‘rayev , Sulton Elmirza o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqaolada Taraqqiyot strategiyasi doirasida ta’lim sifatini oshrishga qaratilgan vazifalar haqida fikr yuritilgan.