JAMIYATDA MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINLARARO BAG‘RIKENGLIK MUHITINI MUSTAHKAMLASH - Mengqobilov , Azizbek (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada jamiyatda millatlararo totuvlik va dinlararo bag‘rikenglik muhitini mustahkamlashga oid fikr yuritilgan. Bunda Konstitutsiya, Taraqqiyot strategiyasi va boshqa qo‘llanmalardan foydalanilgan.