O‘QITUVCHILAR KASBIY PEDAGOGIK FAOLIYATIDA TA’LIM VA INNOVATSIYALARNING MUAMMOLARI VA YECHIMLARI - Suyunova , O‘g‘iloy Jura qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘qituvchining yangi qiyofasi, uning innovatsion faoliyati, yangi pedagogik texnologiyalar va o‘quv jarayonida innovatsion faoliyatdan foydalanish yo‘llari muhokama qilinadi.