TADBIRKOR-ZAMONAVIY MENEJER SIFATIDA - Obidova Fеruza Yaxyoеvna; Qushboqov , Javlon Axmad o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada tadbirkorlarning rahbarlik faoliyatini tashkil etish va boshqarishda bozor talablariga mos uslublarni qo‘llash imkoniyatlarini kеngaytirish, zamonaviy boshqaruvchilarga o‘z faoliyatini tashkil etishda sifat jihatidan yangi va innovatsion usullarini joriy etish masalalari o‘rganilgan.