BOLAGA KITOB BERING - Shadiyeva , Dilfuza Urinbayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ertak yoki badiiy asar, kitob o‘qishning foydali xususiyatlari, afzalliklari, foydali jihatlari, kitob o‘qishning fikrlash doirasiga ta’siri, bolalar nutqini chiroyli va ravon ifoda etishi haqida ma’lumotlar berilgan.