OLIY TA’LIMNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA INNOVATSION O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH MASALALARI-ICT EDU 2024 - M, Qadamova; Ma’murov, F (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Bu maqola oliy ta’limning raqamlashtirish jarayonida innovatsion o‘qitish texnologiyalarining qo‘llanilishi bo‘yicha zarur masalalarni ko‘rsatadi. Bunda innovatsion o‘qitish texnologiyalarining muhimligi, ularga o‘tishning zarurligi, qo‘llanishining ayrim masalalari va ularni samarali qo‘llashning yutuqlari muhokama qilinadi. Maqola, oliy ta’limning raqamlashtirilishi davrida o‘qitishning innovatsion texnologiyalardan foydalangan holda yanada samarali va effektiv bo‘lishining zarurati va muhimligini belgilaydi.