ЎҚИТИШДА ФИЗИКА МАСАЛАЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Xaмроев Ж.X; Хуррамoвa М.Р; Ярмахаммадов, У.Қ (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Маълумки, физика ўқитишда назарий ва амалий усуллар мавжуд. Амалий усуллар ичида физикадан масалалар ечишнинг аҳамияти салмоқлидир. Масала ечиш жараёнида талабаларга билим бериш билан бирга талабалар қобилиятларини ривожлантириш, талабаларга тарбия бериш каби муҳим масалалар ҳал қилинади.