PARAMETRGA BOG‘LIQ XOSMAS INTEGRAL TUSHUNCHASI VA ULARNI YECHISH USULLARI - Ubaydulloyev , Alisher Nematilloyevich; Ro‘ziyeva , Nilufar Komiljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolda parametrga bog‘lik xosmas integrallarni ayrim muhim xossalarini nazariy o‘rganish hamda ular asosida uning yechish usullari qisqacha tushuntirib o‘tilgan. Maqoladagi asosiy mazmun parametrga bog‘liq xosmas integrallarni hisoblashdan iborat. Maqolaning asosiy maqsadi parametrga bog‘liq xosmas integrallarni yechish asosida uning muhim nazariy xossalarini o‘rganishdan iborat.