ATOPIK DERMATITNI DAVOLASHDA LAZER TERAPIYASINING SAMARADORLIGI - Tolibov , Mansur Maxmudovich; Akbarov , Asliddin Toxir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu tadqiqotning maqsadi atopik dermatitni davolashda lazer terapiyasining samaradorligini chuqur o‘rganishdir. Materiallar va usullarning batafsil tahlili, shuningdek, mavjud dalillarga asoslangan har tomonlama muhokama va xulosalar atopik dermatitning murakkab muammolarini hal qilishning samarali usuli sifatida lazer terapiyasining imkoniyatlarini aniqlashga xizmat qiladi.