EKSIMER LAZERINING (EXILITE MU) DERMATOLOGIYADA KLINIK QO‘LLANILISHI - Tillaqobilov , Ismoil Baxodirovich; Abdullaev , Xasan Davlatovich; Subxonova , Zarnigor Sultonbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu tadqiqotning maqsadi eksimer lazerining, xususan Exilite MU ning dermatologiyada klinik qo‘llanilishini batafsil o‘rganishdir . Ushbu tahlilning maqsadi uni qo‘llashning asosiy jihatlarini - materiallar va usullardan tortib, chuqur muhokamalar va ishonchli xulosalargacha aniqlik kiritishdir. Tadqiqot eksimer lazerining ( Exilite MU) dermatologik amaliyotda samaradorligi, xavfsizligi va potentsial oqibatlarini o‘rganadi.