YANGI O‘ZBEKISTON: YANGILANISH VA TARAQQIYOT OMILLARI - Kenjayeva, Sevinch Shamsiddin qizi; Nigmanova, Umida Bahramovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonning Taraqqiyot strategiyasida ilgari surilgan inson qadri va uni ulugʻlash borasidagi islohotlar, shuningdek, xalq bilan muloqotning samarali mexanizmlarini yoʻlga qoʻyish hamda advokatura institutining inson huquqlari, erkinliklari va qonuniy manfaatlarini himoya qilishdagi salohiyatini tubdan oshirish borasida soʻz yuritiladi.