O‘ZBEK VA QIRG‘IZ BOLALAR FOLKLORI XUSUSIDA - Adilov, S.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada o‘zbek va qirg‘iz bolalar xalq og‘zaki ijodining paydo bo‘lishi va o‘rganilish tarixi xususida so‘z yuritilgan.