RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING TA’LIM TIZIMIDAGI ROLI - Orishev , Jamshid Bahodirovich; Achilov, Sohibjon To‘lqin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Respublikamiz Oliy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalar, ulardan to‘g‘ri va samarali foydalanish, bo‘lajak kadrlarga raqamli texnologiyalar tizimi haqida tushunchalar berish, hozirgi globallashuv davrining muhim ehtiyoji bo‘lgan yoshlarning bilim faolligini, dunyoqarashini oshiruvchi zamonaviy o‘quv jarayoni vositasi sifatida, ta’lim va tarbiya jarayonida raqamli texnologiyalarni qo‘llash muvaffaqiyatli ta’lim kafolatlari haqida so‘z yuritilgan.