TA’LIMDA O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL XUSUSIYATINI HISOBGA OLGAN XOLDA DARSLARNI TASHKIL QILISH - Ergasheva, Nargiza Erkin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Mazkur maqolada bolalarning individual xususiyatlari va yoshini hisobga olgan holda darslarni tashkil etish va darslarning samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.