MAHALLIY OZON TERAPIYASINI QO‘LLAGAN HOLDA KOMPLEKS DAVOLASH FONIDA YOSH ERKAKLARDA SURUNKALI URETROGEN PROSTATIT (CUP) KECHISHINI O‘RGANISH - Tolibov , Mansur Maxmudovich; Buronova , Fotima Zoir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada somatik turiga qarab umumiy va haqida ozon davolashini qo‘llash bilan kompleks davolash fonida yosh erkaklarda vaqt uretrogen prostatitning (CUP) asosli sabablarini ochib buyuring harakat qil. Ilmiy haqida birlashma haqida uchun muallif CUP bilan og‘rigan balog‘at yoshlanish birinchi navbatdagi 306 kavkazlik erkaklarni o‘rgandi. Keng qamrovli diagnostika dastur, standart haqida qo‘shimcha ravish, qiyofa o‘z haqida oladi: CUP belgilarini umumiy qilish uchun anketalarni to‘ldirish va erkak jinsiy haqida formulasi, STI uchun haqida yo‘llarining oqishi va prostata bezi sekretsiyasining bakterioskopik, bakteriologik va molekulyar biologik. Ko‘rib chiqilayotgan muammo hali ham kam o‘rganilgan, shunday uchun chuqurroq tadqiqotlarni talab qil.