MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARIDA O‘QISH VA YOZISH KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISHNING INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARI - Axmadova, Nozima Murtazo qizi; Samiyeva , Shaxnoz Xikmatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarida o‘qish va yozish ko‘nikmalarini shakllantirish, ta’lim berishda kompetensiyaviy yondashuv va tarbiyachilarning innovatsion pedagogik texnalogiyalardan foydalanishlari haqida. Bugungi kunda maktabgacha ta’limning sifat va samaradorligiga erishishga kompentensiyaviy yondashuv, guruhlarni har bir yosh guruhiga mos adabiyotlar bilan boyitib borish, bolalarning kundalik faoliyatini mazmunli va qiziqarli tashkil etish, ularning bo‘sh vaqtlaridan unumli foydalanishni ko‘zda tutadi.