AVTOMOBIL YO‘LLARINI REKONSTRUKTSIYA QILISHDA YO‘L TO‘SHAMALARINI KUCHAYTIRISHNING MOHIYATI - Isaqov , Alisherjon Abdumustalim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada avtomobil yo‘llarini rekonstruksiya qilishda yo‘l topshamalarini kuchaytirish to‘g‘risida fikrlar berib borilgan.Yo‘l qoplamasining rekonstruksiyasi yomon ahvolda bo‘lgan yo‘llarda amalga oshiriladigan ishlar va yo‘nalishni o‘zgartirmasdan tiklash haqida tavsiyalar berilgan.