BOSHLANG‘ICH SPORT IXTISOSLIGIDAGI KURASHCHILARNI JISMONIY VA PSIXOLOGIK TAYYORLASHNING TЕXNOLOGIYALARI - Abdullayev , Mehriddin Junaydullayevich; Bekov , Dilshod Hayitboyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Boshlang‘ich sport ixtisosligidagi kurashchilarni jismoniy va psixologik tayyorlashning tеxnologiyalari nomli maqolada ixtisosligidagi kurashchilarni jismoniy va psixologik tayyorlashning tеxnologiyalari dolzarbligi va ahamiyatlari tahlil qilingan.