ТАДБИРКОРЛИКНИ ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШДА АМАЛГА ОШИРИЛАЁТГАН ИСЛОҲОТЛАР - Жубанова, Байрамгул Аймуратовна (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Мақолада мамлакатимизда тадбиркорлик фаолияти, уни ҳозирги ҳолати, иқтисодиётнинг бозор муносабатларига кириб бориши жараёнидаги турли мулк ва хўжалик юритиш шаклларининг кенг тараққиёти улар молиявий фаолиятини ишлаб чиқариш самарадорлигини рағбатлантириш мақсадларида такомиллаштиришнинг муҳим, долзарб муаммо еканлиги, эришилган натижалар, ривожлантиришни устувор йўналишларига тўқтаб утилган.