МАҒЖАН ЖҰМАБАЕВ – ҚАЗАҚ ЕМЕС, ЖАЛПЫ ТҮРІКТІҢ АҚЫНЫ - Ширинбеков, Дастан; Ташмухамедова, Ильмира (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Белгілі ақын, Алаш қозғалысының қайраткері, қазақ әдебиетінің көрнекті өкілі, қазақ даласындағы жастардың білімін тереңдетуде орасан зор қызмет көрсеткен ұстаз, Абайтану саласының дамуында ат салысқан әдебиеттанушы, әрі қазақ, әрі түркі халықтарының бәріне ортақ мұра болған дарынды сөз шебері – Мағжан Бекенұлы Жұмабаев.