SUV TASHLASH INSHOOTLARIDA BEFLAR TUTASHISHIDAGI GIDRAVLIK JARAYONLAR - Norqulov , Bahodir Musulmanovich; Maxmudov, Azizbek Jalil o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada suv tashlash inshootlarida pastki bef inshootlari tutashish jarayonida gidrodinamik zo‘riqishlarini aniqlash, beflar tutashishi bo‘yicha olib borilgan nazariy tadqiqotlar natijalarida ilmiy asoslangan hisoblash usullarini yaratish bilan izohlanadi.