TOSH MAYDALAGICH MASHINALARINING ISH JARAYONIDAGI O‘ZGARISHLAR, YEYILISH SABABLARI VA YEYILISH JADALLIGINI HISOBLASHNI O‘RGANISH - Usmonov , Akbarali Isroiljon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yirik va qattiq tog‘ jinslarini maydalashda foydalaniladigan tosh maydalagich mashina qismlaring ish jarayonidagi fizik-mexanik o‘zgarishlar, ulardagi yeyilish sabablari hamda ularda uchraydigan yeyilish jadalligini hisoblash haqida ma’lumotlar keltirilib o‘tilgan.