MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMDA “KVEST USULI” QO‘LLASH - Nurmamatov, Abduqodir Abduqaxxor o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu usul jamoa bo‘lib o‘ynaladi va shuning uchun ham bolalar tomonidan iliq qarshi olinadi. Ayni usulda mashg‘ulot olib borish uchun tarbiyachidan artistlik mahorati, ijodkorlik talab etiladi. Chunki bu usulda shunchaki, nomigagina qilingan o‘yin tarbiyalanuvchilarni qiziqtira olmaydi.